De Bevers zijn op wereldreis geweest!

De bevers van scouting Gillesa zijn een nachtje op avontuur geweest. De kinderen hebben van 27 op 28 januari een nachtje geslapen op de Spie. Het thema van dit weekendje was “De wereld rond.” De kinderen hebben voorafgaand aan het weekendje allemaal een paspoort gekregen, zodat ze allemaal in konden stappen in het vliegtuig van Bever Airlines. We zijn eerst nog even in ons eigen land gebleven en hebben daar oud-Hollandse spellen gespeeld.

We zijn daarna met de kinderen naar Amerika gevlogen. We hebben hier honkbal gespeeld en hebben lekkere broodjes hamburger op. We hebben snel moeten afwassen zodat we onze vlucht naar Hawaii niet zouden missen. Gelukkig hadden we die gehaald. We hebben echte Hawaii kettingen gemaakt en we hebben met de kinderen cocktails gemaakt. We zijn lekker in Hawaii blijven slapen!

De volgende ochtend zijn we naar China gevlogen om een tocht te gaan lopen met verschillende Chinese tekens. We moesten onderweg leuke spelletjes spelen om er voor te zorgen dat we weer terug bij de Spie zouden komen.

Als laatste zijn we weer teruggevlogen naar Nederland en hebben we onze papa’s en mama’s verteld over onze mooie wereldreis en hebben we onze mooie stempels laten zien in ons paspoort! De leiding heeft erg genoten van dit weekendje en de kinderen ook!

Lijkt het uw kind nou ook leuk om op avontuur te gaan rond de wereld? Is uw kind ook zo dapper om één nachtje op de Spie te logeren? En lijkt het uw kind nou ook super om samen met andere kinderen te spelen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij de Bevers! Dit is de jongste scoutinggroep bij scouting Gillesa en is in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar. De Bevers is een gemengde groep, dus jongens en meisjes zijn welkom om een keer te komen kijken!

Wij draaien van 10:00 tot 12:00 op zaterdagochtend! Uw kind mag vrijblijvend 3 keer komen kijken of scouting ook iets voor hem of haar is. Stuur gerust een mailtje naar: bevers@gillesa.nl voor eventuele vragen en/of aanmeldingen. Wij zien de reacties graag tegemoet! Groetjes, de enthousiaste Beverleiding.