Het Gilzer Gebeuren 2018

Na het succes van afgelopen jaren, wordt ook dit jaar weer het Gilzer Gebeuren georganiseerd en wel op zondag 23 september van 12:00 tot 18:00 uur. Het Gilzer Gebeuren is een evenement georganiseerd door scouting Gillesa met diverse activiteiten voor jong en oud.

Dit jaar is er een extra grote Kinderplaza waar voor alle leeftijden van alles te beleven valt. Voor de jongsten zijn er activiteiten zoals: springkussens, cake versieren, schminken, muizenrace, de schilderwand, Angry Birds en nog veel meer. De oudere kinderen kunnen zich uitleven met activiteiten als: boogschieten, glittertattoos,  Kubb, groot mikado, Abseilen, kampvuur, een stormbaan en nog meer spelen die je niet wilt missen.

We halen dit jaar alles uit de kast om een spectaculaire dag weg te zetten en jou uit te dagen het beste resultaat te halen tijdens de spellenstrijd of misschien verdwaal je wel in een donker laser doolhof……?

Dit jaar staat het Gilzer Gebeuren echt in het teken van de kinderen. We zijn immers een jongerenvereniging! Daarom hebben we dit jaar geen live muziek op het Podium, maar er is wel een bar aanwezig waar de ouders rustig op het terras kunnen bijpraten en genieten van, hopelijk, het mooie weer.

Dit wil je dus absoluut niet missen! De entree is gratis, dus we zien je daarom graag op zondag 23 september 2018, bij het Scoutinggebouw de Spie, Boslaan 15 in Gilze. Tot dan!