Sinterklaas op bezoek bij de Bevers

Op 1 december kwamen Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij scouting Gillesa. Ook kwamen de Sint en de Pieten op bezoek bij de Bevers, de jongste groep. Wij moesten deze ochtend Sinterklaas gaan helpen, want oh jee, Sinterklaas dacht dat de bezorger de cadeaus al bezorgd zou hebben bij de Spie. Maar helaas, de bezorger was nog niet langs geweest.

Als de bezorger later binnenkomt is hij boos op Sinterklaas, want hij had niet genoeg geld gekregen. De kinderen gaan Sinterklaas helpen om genoeg geld bij elkaar te krijgen, zodat Sinterklaas zijn cadeaus terug krijgt voor de kinderen. En gelukkig, de kinderen kunnen de spelletjes zó goed dat ze genoeg geld bij elkaar hebben verzameld dat ze alle cadeaus weer terug krijgen. Alle kinderen blij en Sinterklaas blij. Sinterklaas natuurlijk ook bedankt voor de mooie cadeaus!

Lijkt het uw kind nou ook leuk om samen met andere kinderen in teamverband bezig te zijn? Of om uitgedaagd te worden door verschillende spelletjes te spelen? Kom dan gerust vrijblijvend een keertje kijken bij de Bevers. Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en is voor de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Uw kind mag 3 keer vrijblijvend komen kijken om te bepalen of hij/zij het leuk vindt. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: bevers@gillesa.nl

Groetjes,

De enthousiaste beverleiding!