Op bezoek bij de geitenboerderij!

Op 30 maart 2019 hadden de Bevers van scouting Gillesa een echt uitstapje. We gingen met de auto naar de geitenboerderij in Hulten. Het was voor de kinderen even spannend wat we gingen doen, maar ze hadden er allemaal super veel zin in!

Eenmaal aangekomen bij de boerderij, kregen we eerst een rondleiding. Er waren ook al lammetjes geboren op de boerderij en deze mochten we aaien en zelfs knuffelen! We hebben nog een rondje gelopen over de boerderij en hebben zelfs allemaal even in de tractor mogen zitten. Ook kregen we nog een lekker stukje geitenkaas wat we mochten proeven. Dat vonden sommige kinderen erg lekker. Gelukkig had de leiding ook nog wat ranja bij en hebben we lekker in het zonnetje genoten van de ranja en een koekje. De kinderen die het durfden, hebben ook nog een glaasje geitenmelk geproefd. Bedankt geitenboerderij Wouters  voor deze leuke en gezellige ochtend!

Lijkt het uw kind nou ook leuk om samen met andere kinderen op ontdekking te gaan? Kom dan gerust vrijblijvend een keertje kijken bij de Bevers. Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en is voor de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Uw kind mag 3 keer vrijblijvend komen kijken of hij/zij het leuk vindt. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: bevers@gillesa.nl

Groetjes,

De enthousiaste Beverleiding!