Het nieuwe jaar is begonnen!

De Bibeo Bevers bij scouting Gillesa hebben op zaterdag 4 januari een heuse nieuwjaarsborrel georganiseerd. Niet alleen de Bevers waren hierbij welkom, maar ook de ouders van de Bevers!

Alle Bevers hebben tijdens de opkomst verschillende hapjes gemaakt: appelflapjes, fruitspiesjes, cupcakes en nog veel meer. De Bevers waren heel enthousiast om speciaal voor hun papa’s en mama’s lekkere hapjes voor te bereiden. Aan het einde van de opkomst mochten alle papa’s en mama’s komen, om samen met de leiding en de kinderen te proosten op het nieuwe jaar! Natuurlijk werden alle lekkere hapjes die de Bevers zelf hadden gemaakt lekker opgesmikkeld. Wij wensen iedereen een scoutastisch nieuwjaar!

Lijkt het uw kind nou ook leuk om samen met andere kinderen in teamverband bezig te zijn? Of om uitgedaagd te worden door verschillende spelletjes te spelen? Kom dan gerust vrijblijvend een keertje kijken bij de Bevers. Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en is voor de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Uw kind mag 3 keer vrijblijvend komen kijken of hij/zij het leuk vindt. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: bevers@gillesa.nl  

Groetjes, 

De enthousiaste Beverleiding! 

dav