Zondag 17 september: Het Gilzer Gebeuren 2017

Na het succes van afgelopen jaren, wordt ook dit jaar weer het Gilzer Gebeuren georganiseerd en wel op zondag 17 september van 12:00 tot 18:00 uur. Het Gilzer Gebeuren is een evenement georganiseerd door de Gillesa Groep met activiteiten en optredens voor jong en oud.

Op de Kinderplaza is voor alle leeftijden van alles te doen, zoals: springkussens, boogschieten, glittertattoos zetten, schminken, kikkervangen, paardenrenbaan en nog veel meer…

De kinderact van dit jaar zal ook op de Kinderplaza te vinden zijn. Er komt namelijk een echte ballonnenclown naar het Gilzer Gebeuren! In een handomdraai draait Clown Kiko / Circus Kiko een konijn, giraf, paard, motor, vliegtuig, of bloem van een ballon. Of wil je misschien liever een lieveheersbeestje, een zwaard, een hartje met duifjes, of een……

Ook mag muzikaal vermaak niet ontbreken en daarom betreedt dit jaar de band ‘Barracuda’ het podium. Met de titel "European coverband van het jaar 2014" op zak staan ze klaar voor jou.

Wil jij hiervan niks missen? Dan zien we je graag terug op 17 september 2017, bij Scoutinggebouw de Spie, Boslaan 15 in Gilze!