Yes er is weer plek bij de Bevers!

Sinds een paar jaar zijn ze er weer bij scouting Gillesa, de Bevers. Dit is een scoutinggroep voor jongens en meisjes in de kleuterleeftijd van 5 t/m 7 jaar. Wat doen wij vooral deze ochtend? Er wordt volop gespeeld, geknutseld, ontdekt en geleerd. Wij draaien op de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij scoutinggebouw de Spie in Gilze.

Wij zijn weer op zoek naar nieuwe leden! Ben jij nou dat ene stoere meisje? Of ben jij een stoere jongen die graag uitgedaagd wordt? Is uw kind tussen de 5 en 7 jaar of wordt uw kind bijna 5 jaar? Lijkt het u leuk dat uw kind op zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur fijn kan spelen met leeftijdgenootjes, samen met enthousiaste leiding? Vindt u het ook niet geweldig dat uw kind kennis maakt met verschillende figuren uit het dorp Hotsjietonia zoals Professor Plof, Keet Kleur en Stuiter? Wilt u uw kind ook uitdagen met een weekendje waarbij de Bevers één nachtje logeren op het scoutinggebouw?

Geef uw zoon of dochter dan snel op via bevers@gillesa.nl U kunt hier ook terecht voor vragen aan het leidingteam. U kunt ook een kijkje nemen op onze website www.gillesa.nl waar extra informatie op staat. Mocht u twijfelen of scouting past bij uw kind: de eerste drie keer kan uw kind vrijblijvend meedoen. Wij hebben voor onze bevergroep een maximaal aantal kinderen. Zorg dus dat u er snel bij bent.

De beverleiding heeft weer veel zin in komend scouting jaar en hopen dat er veel nieuwe kindjes komen kijken!

Groetjes,
De enthousiaste beverleiding!