Chocolade actie Gidsen en Verkenners

Elk jaar komen de Gidsen en Verkenners van Scouting Gillesa langs de deur in Gilze om met een leuke actie wat extra geld op te halen voor een toffe activiteit tijdens het zomerkamp. Voorheen verkochten zij kerstkaarten, maar dit jaar is er iets nieuws: Leuke chocoladerepen in de vorm van een advent kalender!

Dit jaar komen de leden op zaterdag 9 december bij u langs tussen 10.00 en 14.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om bij ons langs te komen buiten bij de Jumbo. Wij verkopen de chocoladerepen in samenwerking met Margriet Brand Chocolade. Met de opbrengst van de chocolade actie zamelen de Gidsen en Verkenners geld in voor een leuke activiteit tijdens het zomerkamp.

Hopelijk bent u thuis op 9 december om een leuke chocoladereep te kopen bij ons en maakt u het weer mogelijk om gave dingen te organiseren voor de jongens en meisjes.

Alvast onze hartelijke dank en graag tot ziens op zaterdag 9 december!