‘Choc on a spoon’ actie gidsen en verkenners

Zaterdag 19 januari komen de gidsen en verkenners van scouting Gillesa bij u langs om ‘choc on a spoon’s te verkopen.

Elk jaar komen de gidsen en verkenners van scouting Gillesa langs de deur in Gilze om met een leuke actie wat extra geld op te halen. Dit jaar verkopen zij ‘choc on a spoon’s: dit zijn lepels met een stuk chocolade eraan. Even roeren door een beker warme melk en je krijgt een heerlijke chocolademelk! Lekker voor tijdens de koude wintermaanden.

Dit jaar komen de kinderen op zaterdag 19 januari tussen 10.00 en 14.00 uur bij u langs. Ook is er de mogelijkheid om bij ons langs te komen bij de COOP. Zo bent u verzekerd van een ‘choc on a spoon’! Met de opbrengst van deze actie zamelen de gidsen en verkenners geld in voor een toffe activiteit tijdens het zomerkamp . Hopelijk bent u thuis op 19 januari om een ‘choc on a spoon’ te kopen en maakt u het weer mogelijk om leuke dingen te organiseren voor de jongens en meisjes.

Alvast onze hartelijke dank en graag tot ziens op zaterdag 19 januari!

De gidsen en verkenners van scouting Gillesa.