Dj’s in actie

** LIVE op TV HGR en LIVESTREAM, 24-uurs muziekmarathon voor het goede doel! **
DJ’s komen in actie voor jouw club, vereniging, horecagelegenheid, stichting of elk willekeurig goed doel, binnen de gemeente Gilze en Rijen.

Op 15 januari om 20.00 uur, gaan we met ruim 20 DJ’s uit Gilze en Rijen een 24-uurs radio-uitzending maken vanuit de Studio Molenwiek te Molenschot. 24 uur slaan we de handen ineen, om jouw club, vereniging, stichting of bedrijf een extra steuntje te bieden in deze tijd. Al sinds maart staan wij met zijn allen stil, nu komen we in actie, voor Gilze en Rijen!

In deze 24 uur en in de tijd hiervoor, mag je nummers bij ons aanvragen, welke wij voor je zullen gaan draaien. Uiteraard vragen wij hiervoor een donatie, welke in zijn geheel ten goede zal komen aan het doel van jouw eigen keuze.

Scan onderstaande QR-code of volg de link bij de knop DONEREN.  Vul jouw eigen gekozen bedrag in. In het berichtje zien we graag terug voor welk muzieknummer je kiest (niet noodzakelijk) en wat het goede doel van jouw keuze is. Het bedrag wordt op een tussenrekening gestort van HalloGilzeRijen, onze lokale omroep.

Na 16 januari zullen wij ervoor zorgen, dat het gedoneerde geld ook op de goede plaats terecht komt.

Mogen wij en alle verenigingen, bedrijven, clubs en stichtingen in Gilze en Rijen op jouw steun rekenen?

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/DJsInActie