Kawati’s verspreiden Kerstvreugde

Nu de Sint weer terug naar Spanje is, staat het Kerstfeest voor de deur. Aangezien er veel mensen alleen zijn tijdens kerst, zeker nu in deze rare periode, willen we daar samen iets aan doen om iedereen toch een beetje het echte kerstgevoel te geven. Want wij als scoutinggroep vinden het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft!

Daarom hebben de Kawati kabouters van scouting Gillesa afgelopen vrijdag zelf kerstkaarten geknutseld voor alle ouderen in het bejaardentehuis van Gilze. Op de kaarten hebben de kinderen een lieve boodschap geschreven, om zo de bewoners van zorgcentrum St. Franciscus in deze periode een hart onder de riem te steken en hen de beste kerstwensen te geven.

Het zijn erg mooie kerstkaarten geworden; super goed gedaan Kawati’s! Deze week zullen de bewoners de kerstkaarten ontvangen. Ze zullen vast heel blij zijn met jullie kaarten!