Laat je uitdagen!

Over 4 weken is het dan eindelijk zover: Het zomerkamp! Dit jaar gaan wij voor het eerst met de meiden van de Jacala’s een weekje op kamp. Het thema blijft nog even geheim, maar wordt mede mogelijk gemaakt door https://www.feestkleding365.nl/ . Zij hebben ons kamp kunnen voorzien van een aantal gave attributen. Ook de kawati kabouters hebben wat leuke attributen kunnen krijgen door de sponsoring van feestkleding365.

Wij staan te popelen om op zomerkamp te gaan. Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te draaien en te proeven hoe tof het is bij onze Jacala’s. Geef je dan op voor een keertje draaien via jacala@gillesa.nl . Alle meiden tussen de 7 en 9 jaar zijn welkom.

Ook mensen die het tof vinden om leiding te worden verwelkomen wij graag in ons team! Mail gerust voor meer informatie.