Word beverleiding!

Ga je in je vrije tijd graag naar buiten? Ben je creatief in het bedenken van toffe spellen voor binnen en buiten? En vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Iedere zaterdagochtend hebben wij een groep kinderen tussen de 5 en 7 jaar die nog op zoek zijn naar enthousiaste leiding. Vrijwilligers die wekelijks spelletjes en andere activiteiten voor ze begeleiden samen met de andere leiding. 

Bij Scouting Gillesa staan wij iedere week klaar om voor de jeugd van Gilze en omstreken leuke en gezellige programma’s te maken. Daarnaast staat teambuilding en gezelligheid onder alle leiding hoog in het vaandel! We organiseren namelijk ook leuke en gezellige activiteiten voor leiding en vrijwilligers onderling. 

Past dit bij jou? Kom dan een keer bij ons kijken! 

Mail naar bestuur@gillesa.nl en we nemen contact met je op.