Een granieten jubileum!

Je kent het wel, na 50 jaar van ‘bij elkaar zijn’ noemen we het een gouden jubileum. Bij 60 jaar is dat dan weer een diamanten jubileum en bij 75 jaar zelfs een Albasten jubileum. Maar wat is dat dan bij een 90-jarig jubileum? Juist! Een granieten jubileum! Dat is wat Scouting Gillesa dit jaar gaat vieren: haar 90-jarige bestaan in de Gilse maatschappij. Elke week staat er een legioen aan vrijwilligers klaar om de jeugd van Gilze en omstreken een uitdagend programma te geven wat bij kan dragen aan beweging en ontwikkeling. Als een vereniging die zich inzet voor deze jeugdleden, zijn wij trots op álle activiteiten die we sinds het ontstaan hebben gerealiseerd. En in de toekomst gaan organiseren uiteraard!

Dit granieten jubileum willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Zo hebben wij bijvoorbeeld het jubileumjaar al geopend met een súpergezellige feestavond waar kinderen hun mooiste en gekste outfit aan mochten doen om te komen feesten. Aan het einde van deze avond is het jubileumlogo onthuld! Dit logo dragen wij het komende jaar uit en zul je dus nog vaker voorbij zien komen! Ook zijn er al toffe ideeën over hoe we de rest van dit speciale jaar gaan vieren. Het belooft dus weer een mooi jaar te worden! Stay tuned!