Het Gilzer Gebeuren 2017

Na het succes van afgelopen jaren, wordt ook dit jaar weer het Gilzer Gebeuren georganiseerd en wel op zondag 17 september van 12:00 tot 18:00 uur. Het Gilzer Gebeuren is een evenement georganiseerd door de Gillesa Groep met activiteiten en optredens voor jong en oud.

Zo is er een Kinderplaza waar kinderen kunnen boogschieten, zijn er springkussens en kan er reuzen mikado gespeeld worden. Dit jaar zal er ook een geweldige kinderact aanwezig zijn. Wat dit is, houden we nog even geheim, maar houdt de Gilzer Gebeuren facebookpagina in de gaten!

Ook mag muzikaal vermaak niet ontbreken en daarom betreedt dit jaar de band ‘Barracuda’ het podium. Na 12,5 jaar gaat het gas er nog onverminderd op. Guns ’n Roses, AC/DC, Heart, Bruno Mars (ja echt), Kim Wilde, Metallica……. en ga zo maar door! Altijd ‘Rock with a bite’, altijd lol, altijd VET. Luchtgitaar in de aanslag? Stembanden opgewarmd? Dan ben je klaar voor Barracuda! Met de titel "European coverband van het jaar 2014" op zak staan ze klaar voor jou.

Wil jij hiervan niks missen? Dan zien we je graag terug op 17 september 2017, bij Scoutinggebouw de Spie, Boslaan 15 in Gilze!