Bevers hebben een spookachtige ochtend

Op zaterdag 31 oktober hebben we bij scouting Gillesa echte spookachtige activiteiten georganiseerd voor onze jongste groep, de Bevers. We hebben verschillende kleine spellen gedaan zoals spook vangen, een mummie maken en door een spinnenweb kruipen. De Bevers zijn ook allemaal nog mooi geschminkt, zodat ze thuis ook iedereen nog konden laten schrikken! Een Halloweenfeestje is natuurlijk geen Halloween, als we geen groene ranja en enge snoepjes hebben.

Lijkt het uw kind nou ook leuk om samen met andere kinderen in teamverband bezig te zijn? Of om uitgedaagd te worden door verschillende spelletjes te spelen? Kom dan gerust een keertje kijken bij de Bevers! Deze speltak draait op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en is voor de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Uw kind mag 3 keer vrijblijvend komen kijken of hij/zij het leuk vindt. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: bevers@gillesa.nl 

Groetjes,

De enthousiaste Beverleiding!